babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szopóreflex megtartó cumisüveg a LOVI-tól (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Lehetővé teszi a természetes szoptatás és cumisüvegből történő etetés kombinálását.

Mi is az a szopóreflex?

 

A szopóreflex már a magzati korban kezd kialakulni és a terhesség 33. hete körül alakul ki teljesen. Ez a reflex akkor stimulálódik, ha hozzáérünk a baba arcához vagy szájához, aki azonnal szopó mozdulatokat kezd végezni és így könnyebben megtalálja az anya mellbimbóját. A gyermek 4.-6. hónapos kora körül ezt a reflexet elhagyja és ezután a gyermek már képes a tudatos táplálkozásra. A szopóreflex a száj körüli izmok, a nyelv és a garat izomzatának erősítésével, az orron át történő légzés megtanulásával előkészíti a megfelelő hangképzést és a beszéd megtanulását. Ha átmenetileg nem szoptathatsz, szeretnéd másra bízni gyermeked, vagy ha az orvosod kiegészítő táplálást ajánlott, etesd a gyermeked az általad leszívott tejjel úgy, hogy nem zavarod meg a természetes szopóreflexét és nem veszed el a gyermek kedvét a szoptatástól.

 

Mitől különleges a LOVI cumisüveg?

 

A csecsemőkor első heteiben különösen fontos, hogy gyermeked a szoptatáshoz lehető leginkább hasonló módon tápláldA LOVI cumisüveg lehetővé teszi a természetes szoptatás és cumisüvegből történő etetés kombinálását. Beszédterapeuták közreműködésével kifejlesztett, speciális formatervezésű, dinamikus cumival kifejlesztett. Megnyúlik és visszahúzódik a baba szívási ritmusával összhangban, ugyanúgy, mint az anya mellbimbója. Készteti az ajkak és a nyelv izmait az intenzív munkára, valamint lehetővé teszi a szopás – nyelés – légzés helyes koordinációját.

 

Most 2 méretben elérhető ajándék dinamikus nyugtató cumival.

 

FIGYELEM: A LOVI a szoptatást ajánlja, mint a táplálás legegészségesebb módját. Ha a szoptatás nem lehetséges vagy nem elégséges, a gyermek alternatív táplálását kizárólag az orvossal, szülésszel vagy gyógyszerésszel történő konzultáció után kezdd el.

 

Ajánló

Mire figyeljünk...
Érvek és ellenérvek.
Így viselkedj babanézőben!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Fantasztikusan érzem magam a bőrömben! Tényleg. Ha majd borzalmas hetem lesz, emlékeznem kell erre az érzésre.

- Stephen Chbosky -

A legjobb baba ajándék!